Tremend devine partenerul Backbase în România

Tremend, compania romanească aflată în topul Inc.5000* al celor mai dinamici 50 dezvoltatori de software din Europa si membru fondator Smart Alliance – Innovation Technology Cluster, a semnat un parteneriat de implementare cu Backbase, lider de piață pe segmentul omni-channel digital banking și furnizorul unei soluții care accelerează transformarea digitală și unificarea a informațiilor, dedicată companiilor din servicii financiare.

Tremend devine partenerul Backbase în România

Colaborarea dintre celor două companii vizează furnizarea unei soluţii complexe de online și mobile banking, pornind de la o platformă dedicată:

“Suntem încrezători în parteneriatul cu Tremend, prin care vom livra o experiență Omni Channel integrată, pentru clienții companiilor de servicii financiare.“ a menționat Patrick Rood, Director Alianțe Strategice și Business Development Partner

Tremend va contribui la acest parteneriat prin expertiza dobândită în dezvoltarea a peste 300 de soluții complexe, printre care o platformă de loializare cu peste un milion de utilizatori, scalată la peste 100 de milioane de tranzacții concomitente, pentru clienții unui furnizor de servicii bancare. Prin parteneriatul cu Backbase, Tremend își extinde expertiza anterioară în dezvoltarea de soluții digitale pentru industria financiar-bancară.

“În special în industriile mature, precum sectorul bancar sau telecom, diferențierea are loc la nivelul experienței oferite consumatorului. În cadrul acestui partneriat, Backbase va furniza o platformă matură de online și mobile banking, în timp ce Tremend asigură acel mix de soluții tehnologice care vor contribui la o viteză mai mare de reacție din partea companiei și o experiență mai facilă a utilizatorului final.”  Marius Hanganu, Managing Partner Tremend

Pentru anul 2017, Tremend estimează o creștere a cifrei de afaceri cu 40%, determinată de cererea ridicată pentru soluții software avansate. La începutul anului, reprezentanții companiei au anunțat creșterea investițiilor în R&D și dezvoltarea unor noi soluții bazate pe Artificial Intelligence, IoT, Machine Learning și Blockchain.

La începutul acestui an, Tremend a fost inclusă, alături de alte 5 companii de tehnologie din România, în clasamentul Financial Times 1000 al companiilor europene cu cea mai rapidă creștere. De asemenea, în 2016, Tremend s-a alăturat celor mai dinamici furnizori de tehnologie din regiune, în topul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe. Tremend s-a aflat pe locul 37 la categoria Fast 50, cea mai înaltă poziție ocupată de o companie românească.

Despre Tremend

Cu o experiență de 11 ani în dezvoltarea de soluții software, Tremend a realizat peste 300 de proiecte pentru clienți din 15 țări și 3 continente. Soluțiile dezvoltate au peste 60 de milioane de utilizatori și deservesc companii de top din banking, finance, telecom, automotive, servicii profesionale și servicii medicale. Mai multe informații găsiți pe site-ul companiei,  www.tremend.com.

Despre Backbase

Backbase este creatorul platformei Backbase Omni-Channel Banking, o soluție digitală care unifică datele și funcționalitățile din sisteme bancare și din cele mai noi soluții fintech, pentru a oferi un punct unic de contact clientului final și o experientă digitală superioară. Acest lucru oferă companiilor din servicii financiare viteza și flexibilitatea de a crea și gestiona experiența consumatorului, indiferent de device-ul utilizat. Gartner, Forrester și Ovum recunosc Backbase drept lider în materie de inovație și experiență omni-channel. Pentru detalii   accesați www.backbase.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.