Trenduri actuale in iluminat : incearca si tu becuri LED

De ce sa alegi becuri LED

Avand in vedere dezvoltarea rapida si chiar dezvoltarea reala a domeniului tehnic, nu este surprinzator faptul ca domeniile orientate catre public legate de iluminat au adoptat celebrele sisteme LED. Comparativ cu toate celelalte tehnologii dezvoltate si utilizate anterior, acestea au multe avantaje imense in ceea ce priveste consumul, eficienta si chiar ecologia.

Noua generatie de becuri cu LED adopta un design ergonomic, inlocuind cu succes cele mai puternice sistemecu economie de energie, permitandu-le sa emita lumina la 360 de grade. Becurile cu LED pot fi utilizate pentru iluminatul interior, scoli, spitale, magazine, fabrici si hoteluri.
becuri led
Avantajele raportului becuri LED-lm / W, durata de viata de cel putin 50.000 de ore, rezistenta la socuri si vibratii, fara mercur, plumb sau mercur, economisire de energie de pana la 40% decat becurile economice si economisire de 4 ori mai mare decat becurile cu incandescenta. Radiatiile ultraviolete nu se vor raspandi.

Vezi mai jos lista de avantaje

  • Rentabilitatea electricitatii: folosind aceste corpuri de tip becuri led cu eficienta ridicata, consumul de energie pentru iluminat este redus, deci costurile cu energia electrica sunt mai mici;
  • Durabilitate: durabilitate extinsa;
  • Cost de intretinere redus;
  • Becuri LED sunt ecologice si nu implica o multime de deseuri ulterioare, deoarece rareori le aruncati.
  • Aceste sistemecu LED-uri vin in mai multe culori.
  • Adaptabilitate: Daca treceti de la un bec obisnuit din generatia anterioara la un bec cu tehnologie LED, nu trebuie sa inlocuiti echipamentul de iluminat existent.

Alegeti sisteme LED de la Led Concept pentru a obtine iluminare economica, ecologica si durabila!

Daca esti in cautarea unor sisteme led la preturi accesibile ai gasit ceea ce trebuie! Hai acum pe Led Concept si achizitioneaza-ti si tu primul set de becuri! Avantajele sunt pe masura, de unde mai punem ca raportul calitate pret este excelent!

Descopera toate produsele noastre la cele mai bune preturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.