Tu ai incercat noile metode de remodelare corporala? Afla mai multe

Cateva proceduri de remodelare corporala

Conturarea corpului nechirurgical este cunoscuta si sub denumirea de reducere a grasimii nechirurgicale prin tratamente de remodelare corporala. Exista o varietate de proceduri nechirurgicale de reducere a grasimilor. Aceste proceduri reduc sau indeparteaza buzunarele incapatanate de grasime pentru contur si pentru a da forma diferite zone ale corpului. Majoritatea tratamentelor de reducere a grasimilor nechirurgicale se bazeaza pe unul dintre aceste patru metode:

 • Criolipoliza, sau racirea controlata, utilizeaza temperaturi de inghet pentru a tine si distruge celulele grase;
 • Lipoliza cu laser utilizeaza incalzirea controlata si energia laser pentru a tinti celulele de grasime;
 • Radiofrecventa foloseste incalzirea controlata si tehnologia cu ultrasunete pentru a viza celulele grase;
 • Lipoliza injectabila foloseste acid dezoxicolic injectabil pentru a tinti celulele grase.

Procedurile de remodelare corporala nechirurgical nu sunt destinate sa fie solutii de pierdere in greutate. Candidatii ideali sunt apropiati de greutatea dorita si vor sa elimine buzunarele incapatanate de grasimi rezistente la dieta si exercitii fizice. In majoritatea procedurilor de conturare a corpului, indicele de masa corporala nu trebuie sa depaseasca 30 de ani.

remodelare corporala

Studii de caz

Confort

Procedurile de remodelare corporala sunt nechirurgicale si minim sau non-invazive pentru corp;

De obicei, puteti relua activitatile zilnice imediat dupa tratament.

Riscuri si efecte adverse

Potrivit Societatii Americane pentru Chirurgie Plastica Estetica, in 2016 au fost efectuate 169.695 de proceduri. De obicei, au fost raportate doar reactii adverse usoare, pe termen scurt. Acestea au inclus roseata, umflare si durere.

Fiecare organism este diferit, iar cea mai buna modalitate de a afla daca sunteti un candidat bun pentru metodele de remodelare corporala este sa discutati cu un medic specialist. Acesta poate fi un chirurg plastician, un dermatolog, chirurg estetic sau un alt furnizor de pregatire certificat. Medicul dvs. va va ajuta sa decideti ce tratament este cel mai potrivit pentru nevoile si asteptarile dvs. individuale. Iata cateva exemple.

Criolipoliza

Criolipoliza este un tratament noninvaziv de reducere a grasimilor. Foloseste temperaturi reci pentru a viza si distruge celulele grase din diverse zone ale corpului. Tesuturile din jur sunt lasate nevatamate. Temperaturile de inghet omoara celulele de grasime, care sunt in cele din urma varsate din corp prin sistemul limfatic. Odata ce aceste celule au disparut, acestea nu ar trebui sa reapara.

Zonele tinta:

 • Abdomen;
 • Coapse;
 • Maini;
 • Picioare;
 • Spate;
 • Fese;
 • Barbia dubla.

Durata tratamentului:

O sedinte de tratament de remodelare corporala dureaza 30-60 de minute, cu timp de inactivitate mic sau deloc in majoritatea cazurilor.

Tratamentele multiple sunt de obicei necesare pentru a oferi rezultate satisfacatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.