Ultima saptamana de inscrieri la cursurile de make up pentru avansati DallesGO

cursurile de make up pentru avansati

Cursurile de make up pentru avansati de la DallesGO, vin in intampinarea celor ce sunt pasionati cu adevarat de make up, punandu-le la dispozitie cursantilor un ghid bine pus la punct al tehnicilor pe care acestia trebuie sa le stapaneasca pentru meseria de make up artist profesionist. Un make up artist profesionist este acel artist al carui mediu de exprimare este trupul uman, aplicand machiaje si proteze pentru diferite domenii precum: cinematografia, teatrul, televiziunea, revistele, moda si alte productii similare, carora li se alatura evident toate aspectele ale industriei de modelling.

Printre multitudinea de premii oferite acestei meserii speciale se numara marele Premiu Oscar pentru cel mai bun make up si alte premii importante din industria divertismentului precum si cunoscutele Premii Emmy si Globurile de Aur. In SUA, dar si in alte parti ale lumii, pentru a fi angajat ca make-up artist, orice persoana are nevoie de calificare in domeniu, dovedita ca urmare a parcurgerii unor cursuri de make up.

Companiile importante de productie din lume angajeaza astfel de make-up artisti, cu toate ca cel mai muti din ei sunt independenti, avand program dependent doar de proiectele la care lucreaza in acel moment. Independenta este unul dintre cele mai mari avantaje pe care le ofera profesia de make up artist profesionist.

Perfectioneaza-te la cursurile de make up pentru avansati DallesGO

Pornind de la ideea ca deja ai aptitudini artistice si ca deja cunosti cum sa scoti in evidenta acele trasaturi care avantajeaza o fata si cum le poti estompa pe cele mai putin flatante, cursurile de make up pentru avansati de la DallesGO sunt alegerea potrivita pentru ca tu sa ajungi un make up artist profesionist si cunoscut de o lumea intreaga. Odata ce cunosti arta machiajului, creativitatea ta nu va cunoaste limite, astfel incat, la cursurile make up pentru avansati vei avea libertatea sa iti gasesti si sa iti definesti propriul stil de make up, folosindu-te de unele dintre cele mai bune produse de make up din domeniul profesionist. Printre altele, cursurile de make up pentru avansati te vor invata foarte multe tehnici noi pe care tu sa le aplici mai departe si pe care sa ti le insusesti dupa propriul stil.

Un make-up artist profesionist te va invata cu generiozitate din vasta sa experienta in minunata lume a culorilor. Nick Barna este profesorul care te va indruma si care te va ajuta sa ajungi un make up artist cu reale calitati si idei cu care sa te poti sa te lauzi.

Cursurile de make up pentru avansati se desfasoara in cadrul studiourilor DallesGO de pe strada Ion Oteteseleanu nr.2, et. 2, in Bucuresti. Pentru inscrieri poti accesa site-ul www.dallesgo.ro sau poti suna la numarul de telefon 0769.041.711.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.