Un jandarm care asigura paza la Centrala Nucleară de la Cernavodă s-a împuşcat în timpul serviciului

Un jandarm care asigură paza Centralei Nuclearo-Electrice de la Cernavodă s-a împuşcat marţi dimineaţă, la scurt timp după ce intrase de serviciu, la faţa locului deplasându-se mai multe echipaje de prim-ajutor, printre care şi elicopterul SMURD.

 

Conform ISU Dobrogea, pacientul este în comă. El a fost intubat de medicul de la elicopterul SMURD şi urmează să fie transportat la spital.

Reprezentanţii Unităţii Speciale 72 Protecţie Instituţională “Anghel Saligny” din Cernavodă au anunţat că un jandarm s-a împuşcat marţi dimineaţă, în timp ce se afla în serviciu, scrie News.ro.

“El intrase în dispozitiv, a stat de vorbă cu colegii, aceştia au afirmat că nu era abătut sau supărat şi apoi a luat această decizie”, au afirmat reprezentanţii Unităţii Speciale.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Anamaria Stoica, a declarat că pompierii au fost solicitaţi să intervină la Cernavodă. La faţa locului s-au deplasat un echipaj de prim-ajutor, elicopterul SMURD şi o maşină de stingere.

La ora transmiterii acestei ştiri, bărbatul a fost supus manevrelor de resuscitare, urmând să fie transportat la spital. Victima are aproximativ 43 de ani.

Unitatea Specială 72 Protecţie Instituţională “Anghel Saligny” asigură paza CNE Cernavodă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.