Un producător apreciat de smartphone-uri ieftine şi puternice se pregăteşte să lanseze un televizor inteligent

OnePlus a demonstrat că poate să livreze produse excelente la preţuri accesibile pe piaţa de smartphone-uri, iar acum se îndreaptă către o nouă categorie de produse, transmite Go4it.

robabil că dacă ar fi să presupunem am spune că OnePlus va realiza o tabletă sau un smartwatch, însă Pete Lau, CEO-ul companiei, a declarat într-un interviu pentru Business Insider că următoarea sa ţintă este piaţa Smart TV, oferind şi câteva detalii despre producul pe care compania vrea să îl lanseze.

Lau a dezvăluit că televizoarele inteligente ar trebui să fie mai bine conectate cu alte dispozitive din jur, în special cu smartphone-urile, iar asta doreşte acesta să realizeze cu OnePlus TV. Acesta ar folosi un software care să comunice fără probleme cu un smartphone, putând afişa clipuri, fotografii sau alte tipuri de conţinut imediat, fără timpi de aşteptare sau conexiuni complexe. De asemenea, televizorul ar beneficia de un asistent virtual integrat, însă nu este clar dacă vorbim despre o soluţie proprietară sau un asistend deja existent precum Google Assistant, Alexa, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.