Unde gasim retete raw vegan?

De regula, in alimentatia raw vegan exista extrem de multe controverse, chiar daca extrem de multi oameni au inceput sa preferea alimentatia raw vegan si au inceput sa caute retete raw vegan pentru a reusi sa manance acasa foarte sanatos.

Retete raw vegan – unde gasim si cat de usor sunt de facut?

Conceptul raw-vegan, raw-food este inteles destul de gresit. Toata lumea considera ca mancarea raw vegan si bineinteles retetele raw vegan nu vor fi niicodata 100% mancare nepreparata chimic, ci mai degraba un procent cat mai mare de cruditati. De regula, ar trebui sa existe cruditati proaspete in proportie de 50-70%, iar restul sa fie alimentatie traditionala gatita, raw vegana sau vegetariana (in functie de fiecare cum alege)

retete raw vegan

Printre oamenii care prefera mancarea raw vegana si care si cauta retete raw vegan pentru a manca sanatos, exista intrebarea “Cat de multa mancare raw vegan ar trebui sa consum?”. Raspunsul la aceasta intrebare trebuie sa fie individual. Fiecare persoana decide care este raspunsul bun pentru ea. Bucataria raw vegana foloseste extrem de multe ingrediente de origine vegetala, ingrediente combinate corect din punct de vedere nutritional.

Existe extrem de multe retete raw vegan din legume (foarte multe puteti gasi si pe acest link: http://www.rawcoco.ro/categorie/retete-raw-vegan/ ), vlastari, fructe, nuci, alge marine si foarte multe alte cruditati.

retete raw vegan

Printre cei care prefera mancarea raw food exita o intrebare extrem de comuna: “Ce procet de raw food consumi?” . Fiecare om ar trebui sa decida raspunsul pentru el. Bucataria fara foc foloseste cat mai multe ingrediente de origine vegetala combinate si cat mai corect din punct de vedere nutritional. Se folosesc foarte multe retete raw vegan din legume, frunzoase, vlastari, fructe, nuci, alge marine si multe altele. Denumirea de “raw vegan” inseamna alimentatie vegana fara for, alimentatie in care retetele raw vegan de baza sunt:

  • Germenii si vlastarii – seminte germinate de legume crescute care sunt de 30 de ori mai bogate nutritional decat plantele mature care sunt surse majore de proteine complexe.
  • Legumele – intr-o varietate cat mai larga si multe frunzoase folosite in salate si sucuri.
  • Fructele in stare naturala, dar nu intr-un procent extrem de mare
  • Semintele si nucile – surse complexe de protieni si acizi foarte grasi esentiali.
  • Supraalimentele – cum ar fi alge marine, care reprezinta o sursa foarte complexa de minerale din lume.

Pe Rawcoco.ro veti gasi extrem de multe retete raw vegan, retete de sucuri raw vegan, retete de smoothie-uri raw vegan, retete de deserturi si foarte alte multe retete.

Despre RawCoco

RawCoco este spatiul in care cumparaturile, produsele alimentare si sanatatea se intalnesc cu scopul de a face ca fiecare alegere sa conteze pentru sanatate.

RawCoco este prima cofetarie-ceainarie raw vegan din Romania. RawCoco a fost lansat in martie 2015 si a fost conceput initial ca prima cofetarie-ceainarie raw vegan din Romania, iar in fiecare zi de comunicare cu oamenii a adus acestui proiect obiective si directii noi.

Anca Alungulesei, fondatoarea RawCoco, si-a propus odata cu inceperea acestui drum, sa incerce sa schimbe in bine obiceiurile alimentare ale romanilor, sa contribuie prin sfat, reteta sau preparat la introducerea in alimentatia zilnica a unui suc natural sau la inlocuirea unui desert traditional cu unul sanatos. “Hrana inteligenta” sau portii de “sanatate la pahar” sau de “sanatate la farfurie”, cum obisnuieste Anca sa-si numeasca preparatele, sunt la indemana oricui din Romania atat ca informatie si beneficii, cat si concret, ca produs de consum, pe www.rawcoco.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.