Vezi ce se intampla la un consult general de tip colonoscopie

Cate cunosti despre procedura de colonoscopie

Pana acum, indiferent daca ai facut sau nu o colonoscopie, ar trebui sa stii ce inseamna. Este folosita pentru a examina esofagul, stomacul sau duodenul atunci cand vine vorba de proceduri endoscopice. Procesul nu este un lucru dureros, asa ca nu trebuie sa va faceti griji. De asemenea, nu vei fi afectat negativ.

Ce se intampla in acest tip de consultatie?

In timpul unei colonoscopii, specialistii Romgermed introduc un tub subtire (aproximativ 1 cm grosime) in rect in timp ce pacientul este sub anestezie locala si se efectueaza in sala de consultatii. Medicul acopera apoi intregul colon sub indrumarea colonoscopului, astfel incat medicul sa poata vedea urmatoarele zone: zona anala, rectul, colonul sigmoid, colonul de aterizare, colonul lateral si ascendent, valva ileocecala si, in final, ileonul. Pentru un nivel ridicat de confort, sedativele pot fi administrate pacientului pe cale intravenoasa.
colonoscopie
COLONOSCOPE este un dispozitiv medical de inalta precizie, subtire, flexibil, cu un dispozitiv optic si o sursa de lumina la un capat care capteaza si transmite imagini ale colonului in timp real.

Colonoscopia este cea mai buna solutie pentru detectarea polipilor intestinali, a zonelor ulcerate, a tumorilor, a diverticulilor si a anumitor zone de inflamatie sau sangerare. De asemenea, in acest studiu, biopsiile pot fi prelevate din colon sau rect si, in plus, formatiunile tumorale existente la acel nivel pot fi indepartate.

Endoscopie sau colonoscopie?

O procedura foarte asemanatoare cu endoscopia este o procedura numita colonoscopie. Medicii folosesc acest test atunci cand trebuie sa examineze colonul sau rectul. Cu ajutorul acestei cercetari, a fost foarte usor sa transmiteti imagini foarte clare ale interiorului colonului in timp real. Prin urmare, medicii pot afla devreme daca un pacient are nevoie de tratament pentru polipi intestinali, locuri de ulcer etc.

La Clinica Romgermed, puteti efectua o endoscopie sau o colonoscopie la preturi accesibile conform indicatiilor medicului dumneavoastra. Aici vei fi intampinat de cei mai buni medici din domeniu. Prin urmare, veti sti ca intreaga procedura de colonoscopie sau endoscopie va fi efectuata intr-un mod profesionist. Nu trebuie sa va faceti griji!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.