Vino la cursurile de marketing online DallesGO

In cazul in care ai un business in mediul online sau vrei sa incepi unul, participarea la cursurile de marketing online te va ajuta sa intelegi mai bine mediul online. Marketing-ul online a luat o amploare uriasa in ultima vreme, iar business-ul tau trebuie sa se foloseasca de acest aspect cat mai mult cu putinta. Cursurile de marketing online te pot ajuta sa vezi cu alti ochi si sa intelegi cum functioneaza acest domeniu indispensabil in acest moment.

Ce vei invata la cursurile de marketing online DallesGO?

Povestea business-ului tau este cel mai bun studiu de caz, asa ca, pe parcursul celor trei luni de cursuri ea va fi analizata si dezvoltata in cele mai fine detalii, in mediul online. Timp de trei luni de zile, la cursurile de marketing online after work DallesGO vei afla cum sa obtii vizibilitate si trafic de calitate pentru business-ul tau, cum trebuie sa arate afacerea ta aici, cum sa fii mai bun decat concurenta si cum sa folosesti mediul online ca platforma de pozitionare si de promovare a business-ului si a brand-ului tau. La finalul cursurilor de marketing online vei afla cum sa iti fixezi obiectivele pe care poti sa le atingi, sa-ti construiesti propriile campanii online si sa scoti cat mai multi din banii investiti in mediul online.

cursurile de marketing online

Cine iti va fi profesor la cursurile de marketing online DallesGO?

Cosmin Nastasa va fi profesorul tau la cursurile de marketing online. Cosmin are peste 11 ani de experienta in online media, digital advertising, web analytics, optimizare si performance. Si-a facut debutul la agentia Universal McCann, unde pe langa jobul de media manager, a fost repede atras de oportunitatile oferite de mediul online si a devenit unul dintre primii specialisti in acest domeniu. A invatat de unul singur ce inseamna e-commerce, optimizare si ad-tech si a ajutat clienti precum Vodafone, Coca Cola, Good Year, General Motors sau Bergenbier sa implementeze campanii. De la McCann a trecut la iLeo, cea mai mare agentie de online advertising din Romania, unde ocupa functia de Media Director. In 2012 a infiintat impreuna cu alti pasionati de tehnologie si creativitate agentia 8team, specializata in dezvoltarea de tehnologii si mecanisme pentru e-commerce si afaceri online.

Cum te poti inscrie la cursurile de marketing online de la DallesGO?

Pentru a te putea inscrie la cursurile de marketine online trebuie sa accesezi site-ul www.dallesgo.ro, sa trimit un email la info@dallesgo.ro sau sa suni la numarul de telefon 0769.041.711. cursurile de marketing online se organizeaza in cadrul studiourilor DallesGO de pe strada Ion Oteteseleanu, nr.2 , et. 2, din Bucuresti. Daca vrei sa asculti cateva pareri despre cursurile de marketing online, poti intra pe canalul de Youtube DallesGO.

 

One comment to “Vino la cursurile de marketing online DallesGO”
  1. Pingback: Tot ce trebuie sa stii despre cursurile marketing online - PR2Advertising.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.