Vrei ajungi un designer de interior profesionist? Vino la cursurile de design interior DallesGO

Daca iti doresti sa fii un designer de interior profesionist in acest domeniu interesant si pentru ca ti se pare ca ti se potriveste aceasta meserie, poti urma cursurile de design interior din Bucuresti, dupa care poti merge in casa prietenilor sa le arati toate greselile comise si sa le acorzi sfaturi pentru a le corecta. Practica este una dintre cele mai importante componente in orice meserie, de aceea la cursurile de design interior arta va fi combinata cu organizarea de santier, pentru a putea intelege cat mai bine cum trebuie sa lucrezi in acest domeniu.

De ce sa alegi cursurile de design interior DallesGO?!

Un designer de interior profesionist trebuie sa aiba in primul rand spirit de observatie, dar si cateva notiuni de psihologie, multe cunostinte tehnice si mai ales, de teorie estetica si stilistica si nu in ultimul rand, un mod coerent de exprimare. Toate aceste abilitati le vei capata parcurgand cursurile de design interior after work DallesGO din Bucuresti. Designul de interior iti poate transforma viata personala si sociala in clipe de vis, traite in spatii deosebite, facandu-te sa te „transformi” in personaje de film, in eroii pe care ii admirai. Decorurile schimba de fiecare data realitatea, o fac noua, spectaculoasa, fastuasa, sofisticata, exact asa cum ti-o doresti. Alegand sa te inscrii la cursurile de design interior after work vei invata cum sa concepi un proiect complet de amenajare pentru un spatiu, cum sa-ti ordonezi ideile si cum sa pozitionezi mobilierul si corpurile de iluminat pentru ca totul sa fie intr-o perfecta armonie.

cursurile de design interior

Cu ce lucruri vei pleca acasa de la cursurile de design interior?!

Pentru ca tu sa ajungi un designer de interior complet din toate punctele de vedere, venind la DallesGO la cursurile de design interior vei invata urmatoarele lucruri:

  • Vei invata sa analizezi clientul, stilul sau de viata si nevoile acestuia
  • Vei invata sa integrezi concluziile prin cunostintele tale de design interior
  • Vei invata sa formulezi un concept preliminar adecvat din punct de vedere functional si estetic
  • Vei invata sa dezvolti si sa prezinti recomandarile finale pentru un design interior
  • Vei invata sa pregatesti materiale de prezentare, simulari si proiecte de executie detaliate
  • Vei invata cum sa colaborezi cu alte servicii profesionale de practicieni pentru realizarea proiectului si pentru respectarea normelor in vigoare
  • Vei invata cum sa pregatesti si sa aplici ofertele si documentele contractului ca agent al clientului

Acestea sunt doar cateva lucrurile pe care le vei invata si care te vor ajuta sa ajungi un designer de interior profesionist in cele trei luni interactive la cursurile de design interior after work DallesGO din Bucuresti.

Acum este foarte simplu sa te inscrii cursurile de design interior DallesGO

Daca doresti sa te inscrii la cursurile de design interior, trebuie sa accesezi site-ul www.dallesgo.ro, sa trimiti un mail la info@dallesgo.ro sau sa suni la numarul de telefon 0769.041.711. Cursurile de design interior after work se vor desfasura in Bucuresti, str. Ion Oteteseleanu, nr. 2, et. 2, in cadrul studiourilor DallesGO.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.