WinterContact TS 860 de la Continental este câştigător absolut al „auto motor und sport”

Hanovra, 27 septembrie 2018, în cadrul comparaţiei dintre anvelopele de iarnă, efectuate de revista „auto motor und sport” (ams, ediţia 21/18), WinterContact TS 860 de la Continental a ieşit câştigător pe toată linia şi a fost singurul produs care a primit clasificarea „foarte recomandat”. Testul a implicat 11 anvelope pentru iarnă cu dimensiunea 205/55 R 16, pentru clasa compactă. Redacţia a testat în total 19 criterii pe carosabil înzăpezit, umed şi uscat, rezistenţa la rulare şi zgomotul anvelopelor pe carosabil.

  • WinterContact TS 860 este singura anvelopă evaluată ca „foarte recomandată” de către „auto motor und sport”
  • Redacţia a testat 11 modele de anvelope cu dimensiunea 205/55 R 16 pentru clasa compactă

După test, redacţia a scris următoarele despre anvelopele de iarnă Continental: „Control bun pe zăpadă, perfect coordonate cu sistemul ESP al vehiculului, performanţă deosebită pe umiditate, active dar şi sigure pe pistele uscate “.

La evaluarea generală, WinterContact TS 860 a obţinut 9,1 puncte şi s-a putut diferenţia semnificativ de următorul clasat, cu 8,2 puncte. „Numai TS 860 a parcurs testul în toate condiţiile testate, fără dificultăţi notabile şi printr-o performanţă totală deosebită, asigură progresul semnificativ al succesorilor săi”, au scris realizatorii testului.

WinterContact TS 860 este specialistul pentru perioada de iarnă, destinat vehiculelor mai compacte şi mai mici. Gama de produse include în prezent 66 de modele cu dimensiuni între 13 şi 17 ţoli, cu indici de viteză până la 240 km/h – printre care numeroase variante cu marcaj XL pentru capacitate portantă ridicat şi/sau muchie de protecţie a jantelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.