Zeci de ghivece cu canabis şi un mic arsenal de cultură, găsite la domiciliul unor traficanţi din Timişoara

O grupare de traficanţi de canabis a fost destructurată la Timişoara, anchetatorii făcând trei percheziţii la care au găsit zeci de ghivece cu plante de canabis. O persoană a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind ridicate peste 3 kilograme de canabis.

Potrivit Poliţiei, joi, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate – Serviciul Antidrog Timişoara, sub coordonarea procurorilor DIICOT Timişoara, au prins în flagrant trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 49 de ani.

Ulterior, poliţiştii au făcut trei percheziţii domiciliare, în judeţul Timiş.

Activităţile au vizat destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în cultivarea şi comercializarea ilegală de canabis.

Din cercetări a reieşit că membrii grupării ar fi întreţinut în apropiere de municipiul Timişoara, judeţul Timiş, la mansarda unei case, prevăzută cu lămpi, ventilatoare şi aparatură pentru reglarea umidităţii, o cultură de canabis, care, după recoltare, ar fi fost ambalată în vederea comercializării.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite 33 de ghivece, din care ar fi fost recoltate plantele de canabis, 9 ghivece cu plante de canabis aflate la maturitate şi pregătite pentru recoltare, 5 vase de sticlă de 5 litri fiecare, în care erau depozitaţi muguri de canabis uscaţi, precum şi grindere şi alte ustensile folosite pentru consumul drogurilor.

În total au fost ridicate peste 3 kilograme de canabis.

Trei persoane au fost audiate, iar una a fost reţinută pentru 24 de ore.

Poliţiştii continuă cercetările pentru trafic şi deţinere de droguri de risc.

În activităţi au fost angrenaţi şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.