SoftOne deschide încă o sucursală în Sofia, Bulgaria, la doar 4 luni după inaugurarea celei din Limassol, Cipru

‘Extinderea noastră dinamică și accelerată este un rezultat natural al creșterii puternice a SoftOne pe piața din Europa, care va continua într-un ritm alert în următoarea perioadă’ — Haris Zachariades, CEO SoftOne Romania

SoftOne Technologies, lider regional pe piața de soluții software de business în Cloud din Europa de Sud-Este, anunță deschiderea unei noi sucursale în Sofia, Bulgaria, care va fi condusă și administrată în totalitate de către SoftOne Romania.
Anunțul vine la doar 4 luni de la inaugurarea sediului din Limassol, Cipru, și întărește poziția puternică a companiei care este într-o dezvoltare accelerată pe piața regională de soluții software de business. Noua sucursală va funcționa pe același model de business ca și cele din Atena, Salonic, Bucuresti si Limassol: soluțiile Soft1 ERP, CRM și aplicațiile de Enterprise Mobility vor fi vândute și implementate printr-o rețea de parteneri autorizați, cu experiență și expertiză pe piața de business software.

Deschiderea noii sucursale SoftOne face parte din strategia companiei de extindere în regiune și de a acoperi piețele emergente, prin introducerea pe piață a soluțiilor de business de ultimă generație, în Cloud, ce vor permite mediului de afaceri o creștere rapidă și sustenabilă.

‘Este încă un pas înainte în extinderea accelerată a SoftOne în regiunea Europei de Sud-Est, pentru a putea ieși în întâmpinarea clienților existenți din zonă și pentru a contribui activ la transformarea mediului de business din Bulgaria, folosindu-ne de tehnologiile Cloud de ultimă generație și de aplicațiile mobile care devin indispensabile atât pentru IMM-uri, cât și pentru corporații. Modelul nostru de business este un puternic resort de dezvoltare a economiei din regiune, ajutând companiile și specialiștii IT care doresc să implementeze soluții premium pentru clienții lor, să se dezvolte și să-și crească veniturile cu ajutorul nostru.’, a declarat Haris Zachariades, CEO SoftOne Romania.

SoftOne a intrat pe piața din România în 2013, având o vastă experiență la nivel regional, precum și soluții inovatoare, dinamice și care permit un nivel ridicat de personalizare, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pieței locale. Până în prezent, Softone România are peste 220 de clienți care utilizează soluțiile companiei, prin intermediul celor 30 de parteneri la nivel local.

În ceea ce privește planurile pentru 2017, Softone Romania țintește până la finalul anului o cifră de afaceri de 800.000 de euro, 250 de clienți ai soluțiilor ERP și CRM și 50 de parteneri.

Iunie 2016 — Olympia Group devine acționar majoritar Softone Technologies

În iunie 2016, Olympia Group, unul dintre cele mai mari grupuri elene cu activități în telecom, retail, industrie și distribuție a preluat un pachet de peste 33% din acțiunile Softone Technologies, acționând ca un catalizator pentru extinderea SoftOne și pe alte piețe internaționale.

Grupul de companii Olympia e activ din anii 1980 și are peste 5.500 de angajați în Grecia și la nivel internațional.

Despre Softone Technolgies

SoftOne Technologies este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții software ERP, CRM și aplicații web & mobile din Europa de Sud-Est. Având sediul central în Atena, Grecia, SoftOne oferă opțiuni de găzduire a soluțiilor de business atât pe serverul clientului, cât și în Cloud / Software as a Service (SaaS), companiilor de talie mică, medie, cât și organizațiilor mari. SoftOne are în prezent peste 120 de angajați, o sucursală în Salonic si 2 subsidiare în România și în Cipru. SoftOne Technologies este ‘Microsoft Gold Certified Partner’.

Compania este lider de piață în segmentul Cloud ERP / SaaS, cu peste 2.500 de instalări în Cloud, în timp ce Soft1 ERP este folosit de peste 15.000 de companii în mai multe piețe internaționale.

În 2011, compania SoftOne a fost premiată pentru soluția Soft1 ERP pe platforma Microsoft Windows Azure, în concursul organizat de Microsoft pentru parteneri, la nivel mondial, în care sunt jurizate tehnologiile în curs de dezvoltare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.